Alma Musica Borgerhout

Dirigent

BIO
Lente 2018

Lars Corijn
tenor - conductor

De jonge tenor Lars Corijn (1996°) studeert Klassieke Zang aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Hij vervolledigt aldaar zijn masteropleiding bij bas Gary Jankowski, liedinterpretatie bij Jozef De Beenhouwer en Lucienne Van Deyck en operaklas bij Guy Joosten. Als solist was hij al in verschillende conservatorium-producties te zien en te horen. Zo speelde hij in Hänsel und Gretel van Engelbert Humperdinck, L'Incoronazione di Poppea van Claudio Monteverdi, Die Zauberflöte van W.A. Mozart en De Spiegel uit Venetië van Hendrik Andriessen. Op het concertpodium van deSingel zong hij solo's in werk van Vic Nees, Ein Deutsches Requiem van Brahms en Chorfantasie van Van Beethoven.

In het professionele landschap zingt Lars reeds in producties van La Monnaie in Brussel, het Vlaams Radio Koor en in het koor van Opera Vlaanderen. Hij werkte daar reeds met dirigenten als Alain Altinoglu, Hervé Niquet, Cornelius Meister en Hartmut Haenchen.

Niet alleen als gewaardeerd koorzanger maar ook als koor- en orkestdirigent wordt Lars regelmatig gevraagd om projectmatig met amateurkoren en -orkesten te werken. Zo dirigeerde hij reeds symfonische werken zoals het Requiem van Charles Gounod, de Wesendonck-Lieder van Richard Wagner en Van Beethoven's Tweede Pianoconcerto. Als vaste dirigent is Lars aan het werk bij Harmonieorkest De Nachtegaal uit Ranst.

Voor meer informatie kan u terecht op zijn website.

Pianiste

Alma Musica wordt steeds begeleid door vaste pianiste Nicole De Paepe. Voor meer informatie kan u terecht op haar website.